Arriba la 9a edició de la Copa Pla de l’Estany
29, d’agost 2024 10:49
  • Els dies 30 i 31 d’agost i l’1 de setembre tindrà lloc aquest torneig estiuenc amb la participació de tots els equips de futbol de la comarca. Per segon any consecutiu també es disputarà la Copa femenina.

Aquest cap de setmana es disputa la 9a edició de la Copa Pla de l'Estany amb la participació del 8 equips masculins de futbol de la comarca i també amb la presència dels equips femenins de la UE Porqueres i de l'AE Cornellà del Terri. La competició s'iniciarà aquest divendres 30 d’agost amb la disputa dels quarts de final. En aquesta edició la competició es desenvoluparà al camp municipal de Cornellà del Terri.

L’Agrupació Esportiva Cornellà del Terri, l’Atlètic Banyoles, el Club Esportiu Banyoles, el Club de Futbol Camós, el Futbol Club Serinyà la Unió Esportiva Fontcoberta, la Unió Esportiva Porqueres i la Unió Esportiva Sant Miquel disputaran aquesta cap de setmana la Copa Pla de l’Estany en categoria masculina. El primer partit el disputaran, com és habitual, el vigent campió, en aquest cas el CE Banyoles i el FC Serinyà a les 8 del vespre. La resta de quarts de final té els següents enfrontaments: AE Cornellà – Atlètic Banyoles; UE Fontcoberta – UE Porqueres; i UE Sant Miquel – CF Camós. El dissabte 31 d’agost es disputaran les semifinals i la final tindrà lloc el diumenge 1 de setembre a les 20:45 h.

Per segon any consecutiu, la Copa Pla de l’Estany també inclou la participació dels dos millors equips femenins de la comarca: l’AE Cornellà i la UE Porqueres que es jugaran el trofeu el diumenge 1 de setembre a les 19:30h.  

La Copa Pla de l’Estany compta amb el suport del Consell Comarcal del Pla de l’Estany que fa una aportació de 2.500 euros per fer front a les despeses derivades dels serveis d’arbitratge i per fer front a una part de la compra dels trofeus i medalles.

Arxiu